AC Milan proti Romi napoved in pregled tekme

AC Milan proti Romi napoved in pregled tekme

Ac Milan je upal, da bo svojo sezono prejšnji vikend začel z zmago, po tem, ko so morali njihovo prvo tekmo odpovedati zaradi kolapsa mostu v Genoi. Vendar pa so Rossoneri krepko zgubili proti Napoli, kar je bilo veliko razočaranje za navijače. Še slabše pa je dejstvo, da je Milan pravzaprav v tej tekmi imel vodstvo in na koncu izgubil z 3-2.

Čeprav je še vedno zgodaj, pa je to veliko razočaranje za ekipo, ki je imela prejšnje poletje veliko zapravljala in je naredila premeten korak z podpisom pogodbe z Gonzalom Higuainom na posojilo iz Juventusa. Milan je bil precej impresiven med prvo polovico tekme proti Napoliju in nekdanjemu trenerju Carlu Ancelottiju, nato pa je Partenopei spremenil svojo taktiko in tako zagotovil, da je Napoli pridobil še eno pridobitev za zmago.

Medtem pa je Roma v ponedeljek igrala z Atlanto in bila precej šokirana, da so si prislužili samo remi. Giallorossi je pričakoval da bo prišel do lahke zmage, predvsem ker je La Dea imela obveznosti v Evropi, ampak je stran Gian Piera Gasperinisa imela druge načrte. Roma je ne eni točki imela rezultat 3-1, preden je prejela dva gola in si tako zagotovila samo 3-3 remi na tekmi, ki je vsekakor bila zelo zabavna za nevtralne navijače, predvsem za Kostasoma Manolasoma, ki je zagotovil izenačenje, in bi v vsakem primeru za Ezsebia Di Francesca bil velika skrb.

Roma zaenkrat še ni bila premagana v svojih zadnjih dveh tekmah, njihova igra pa sicer ni bila najmočnejša, saj so se proti Torinu morala zelo boriti in izgubili boj z Atlanto. Za ti dve srednji ekipi je Lupi bil mnenja, da ju nebo s težavo premagati. Vsekakor pa bodo želeli izkoristiti stanje Milana, ki se še vedno išče pri svoji obrambi.

AC Milan proti Romi medsebojne tekme

Roma je na svojih zadnjih gostujočih tekmah proti AC Milanu zmagala vse tri tekme. Milan prav tako ni premagal Rome na domačem stadionu že od Maja 2015.

AC Milan proti Romi napoved

Roma ima zelo impresivno statistiko na gostujočih tekmah z kar 8 zmagami od svojih skupnih 10 tekem. Na splošno so zmagali kar dvanajstkrat in izgubili le eno gostujočo tekmo v prejšnji sezoni, kar vključuje tudi zmage proti Napoliju, Milanu in Atlanti.

Milan je v tem času skušal priti v sam vrh v prejšnji sezoni, ampak je izgubil svoje domače tekme proti vsaki ekipi, ki je končala v top štiri.

Njihove nevšečnosti z boljšimi ekipami pa se nadaljujejo tudi to sezono in to že v v zgodnji fazi lige, kot je bilo vidno tudi v tekmi proti Napoliju prejšnji vikend.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Dodaj odgovor