PREDOGLED TEKME APOEL NICOSIA VS. AJAX

Kvalifikacije za Ligo prvakov so v polnem teku in tudi danes nas zvečer čaka več tekem, ki se jih ljubitelji nogometa prav gotovo veselijo. Ena od tekem bo potekala ob 21.00 uri na stadionu Neo GSP Stadium v Nikoziji, kjer se bodo pomerili domačini APOEL Nicosia in gostje Ajax.

APOEL je v drugem krogu kvalifikacij v prvem srečanju z ekipo Qarabaga moral priznati poraz z rezultatom 2:1, v drugem srečanju pa so svojo čast rešili z zmago 2:0 in si s tem zagotovili nadaljevanje v Ligi prvakov. Do zdaj so se srečevali z ekipami iz srednjega ranga, tako da jih danes čaka precej težja naloga in temu primerna bo morala biti tudi njihova igra, če bodo želeli današnje srečanje zaključiti z zmago.

Ajax pa je po drugi strani v zadnjem krogu v obeh srečanjih igral ravno dovolj dobro, da so premagali grški PAOK, s skupnim rezultatom 5:4 v njihovo prid. Prav tako so dobro začeli s svojimi predstavami v Eredivisie, saj so trenutno po treh tekmah prepričljivo v vodstvu.

Glede na njihovo trenutno formo prav gotovo lahko računamo na lanske polfinaliste, da se danes zvečer v Nikoziji ne bodo sprijaznili z ničemer drugim kot zmago.

Današnja nasprotnika sta se srečala že dvakrat. Njuno zadnje srečanje se je končalo z zmago 4:0 za Ajax, medtem ko APOEL Nicosia do sedaj še ni premagal današnjih rivalov. V obeh srečanjih je domačinom uspelo mrežo Ajaxa zatresti zgolj enkrat, slednji pa so gol proti APOEL-u zadeli 5-krat.

Gostitelji na zadnji tekmi pred domačim občinstvom niso zapisali zmage, pravzaprav so na domačem igrišču izgubili kar dvakrat od zadnjih treh tekem, ki so jih na tem stadionu odigrali. Na drugi strani pa Ajax blesti pri svoji igri v gosteh, saj so v zadnjih 10 tekmah, ki so jih odigrali drugje, zmagali. V zadnjih petih tekmah v gosteh pa so gole nasprotnih ekip zatresli kar 16-krat.

Ajax je prav tako ekipa, ki je bolj tekmovalna in brez dvoma v boljši formi od današnjih nasprotnikov. Glede na to da APOEL današnjih tekmecev še ni premagal, je verjetnejši izid današnje tekme gotovo zmaga nizozemske ekipe.

Kakorkoli že – gotovo se obeta zanimiv dvoboj, v katerem se bosta spopadla motivirana tekmeca, kar je pravi recept za zanimivo in napeto tekmo, ki je ljubitelji nogometa ne smete zamuditi. Če vas zanima več o današnjih stavnih kvotah, si lahko ogledate na stavnici 1xbet.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Dodaj odgovor