stavni nasveti analiza tekme

PREDOGLED TEKME APOEL NICOSIA vs. FK QARABAG

Tudi danes nogomete navdušence čaka nova zanimiva predstava na zelenici. V tretjem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov se bosta namreč naa GSP stadionu v Nikoziji ob 19.00 pomerila ciprski APOEL in azerbajdžanski klub Qarabag FK.

Ciprski klub sicer v domači ligi ne blesti, vendar pa je ekipa v prejšnjem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov pokazala odlično predstavo. Proti črnogorski Sutjeski so namreč doma zmagali z odličnim rezultatom 3:0, v gosteh pa so zapisali zmago z 1:0 v njihovo prid. V današnji boj za zmago se tako podajajo polni samozavesti in z željo po ponovnem dobrem rezultatu.

Nasprotniki, azerbajdžanski klub FC Qarabag, pa so si svojo vstopnico v polfinalu kvalifikacij za Ligo prvakov zagotovili z zmago nad irskim Dundalkom. Vendar pa ekipa Qarbag-a v predstavah pred tujim občinstvom do zdaj ni pokazala dobrih nastopov in je v zadnjih dveh tekmah v gosteh obakrat izgubila.

Ekipi se bosta danes srečali prvič. Goste čaka težko delo za zmago, glede na statistiko, s katero se lahko pohvali ciprski APOEL.

Domača ekipa je v zadnjih desetih tekmah pred domačim občinstvom izgubila zgolj enkrat. V zadnjih petih dvobojih na zelenici pa je dala kar 14 golov. Qarabag FK, pa je na drugi strani, na zadnjih dveh tekmah v gosteh tekmo končal z izenačenim izidom, v zadnjih petih tekmah, ki niso bile pred domačim občinstvom, pa so zmagali zgolj dvakrat.

Glede na zadnjo lahko zmago APOEL-a, najverjetneje ne bo večjih sprememb v postavi na zelenici. Napadalec Andrija Pavlovič, ki je proti Sutjeski zadel kar 3 gole bo tudi danes eden pomembnejših igralcev. Prav tako ni pričakovati večjih sprememb pri gostujoči ekipi. Glavni člen v azerbajdžanski ekipi bo tako tudi tokrat Jamie Romero.

Z zgolj štirimi goli na zadnjih treh tekmah v gosteh, azerbajdžanski FK Qarabag danes ni v zavidljivem položaju. Ekipa gostiteljev pa je v zadnjem dvoboju na domači zelenici z lahkoto premagala nasprotnike s kar 3:0. Glede na to, da imajo prednost domačega igrišča, se lahko ekipa APOEL-a z veliko verjetnostjo nadeja tudi zmage nad današnjimi nasprotniki.                

Obeta se nam zanimiva tekma. Kljub statistiki in rezultatom, ki sta jih ekipi nanizali do sedaj, nas lahko obe ekipi presenetita.      
Stavne kvote o današnjih tekmah lahko preverite na športni stavnici Bet at home.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Dodaj odgovor