Stavni nasveti analize tekem

PREDOGLED TEKME DYNAMO KIEV VS. CLUB BRUGGES

V današnjem dnevu bodo lahko nogometni navdušenci spremljali kar nekaj zanimivih tekem v kvalifikacijah za Ligo prvakov. Ob 19.30 bo na NSC Olimpijskem stadionu v Kijevu potekala tekma med domačim klubom Dynamo ter gosti belgijskim klubom Club Brugges.

Belgijski Club Brugges je bil v prvi tekmi z Dynamom v kvalifikacijah za Ligo prvakov na domačem igrišču boljši, in sicer je ekipa zmagala z rezultatom 1:0. Kljub temu pa njihova zmaga danes ni zagotovljena, saj je domači Kijev v dobri formi, prav tako pa bodo imeli prednost domačega igrišča.

Pogosto se zgodi, da rezultat ob koncu tekme ne odraža tega, kar se je dogajalo tekom igre, vendar je rezultat tekme med današnjima nasprotnikoma, ki je potekala 1 teden nazaj v Brugge-u popoln pokazatelj dogajanja na igrišču. Dynamo ni bil popolnoma nadvladan s strani moštva Bruggesa, vendar je bila njihova igra v skoraj vseh pogledih nekoliko slabša od igre Dynama, zato rezultat ni bil presenetljiv.

Ukrajinci so sicer v prejšnjem srečanju pokazali manj kot pričakovano, vendar pričakujemo boljšo predstavo pred domačim občinstvom. 

Belgijci pa so lahko zadovoljni s svojo predstavo prejšnjega tedna, vendar vseeno čutijo grenak priokus, saj prihajajo v Ukrajino zgolj z golom prednosti. 

Zagotovo se obeta napeta tekma, ki bo zadovoljila še tako zahtevne nogometne navdušence.

Ukrajinci so bili v 23 tekmah od zadnjih 26 nepremagljivi, prav tako so zmagali v zadnjih treh od štirih odigranih tekmah, kjer so v vsaki zadeli gol vsaj dvakrat. V dveh od zadnjih treh odigranih tekmah jim je uspelo gol ubraniti pred napadi nasprotnikov. Na domačem igrišču so bili nepremagljivi v devetih tekmah od zadnjih 11 odigranih, gol nasprotnikov pa so zadeli v 19 od zadnjih 22 tekmah.

Glede na našteto in prednost domačega igrišča se zdijo možnosti za zmago domačega moštva nekoliko boljše. Kot je pogosto pri vzhodnoevropskih ekipah bo igra Dynama na domačem igrišču najverjetneje boljša od njihovega nastopa prejšnji teden. Poleg tega so imeli Belgijci, z izjemo prijateljskih tekem, kar nekaj težav s tekmami v gosteh, kjer svojega gola niso mogli ubraniti pred napadi tekmecev.

V domači ekipi bodo danes najverjetneje manjkali Sidcley, Mykola Shaparenko in Mikkel Duelund, medtem ko bodo gostje igrali brez Jordi-ja Vanlerbergha, pričakujemo pa igro napadalca Davida Okereke-ja.

Čaka nas torej zanimiva tekma, ki je ljubitelji nogometa ne smete zamuditi. 

Več o današnjih stavnih kvotah lahko preverite na stavnici 1xbet.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Dodaj odgovor