analize tekem šport

Predogled tekme Liverpool vs. Norwich

Tudi danes se bo igralo kar nekaj zanimivih nogometnih tekem. Navdušenci nad Angleško premier ligo prav gotovo ne smete zamuditi začetka sezone, prve  tekme med aktualnim evropskim prvakom Liverpoolom in Norwichem. Ob 21.00 uri se bosta nasprotnika, ki sta do sedaj merila moči že desetkrat, znova srečala na stadionu Anfield. 

Domačini so prav gotovo favoriti v današnjem dvoboju, prav tako pa imajo dobre možnosti za osvojitev naslova prvaka v tej sezoni. Kljub temu da pred začetkom sezone Liverpool ni najbolj blestel s svojimi predstavami, tega ne moremo trditi za njihovo zadnjo tekmo z Manchester City-jem, kjer so tekmo končali z izenačenim izidom 1:1. 

Gostje bodo imeli pred seboj težko nalogo, saj lahko od aktualnih evropskih prvakov pričakujemo, da bodo sezono želeli začeti z zmago.

Gostujoči Norwich se sicer lahko pohvali s tremi zmagami v zadnjih 5 prijateljskih tekmah, kjer so premagali moštva Shalka, Lutona in Toulousa, izgubili pa so proti Brentfordu in Atalanti. V teh tekmah je ekipi uspelo mrežo nasprotnikov zatresti kar 10-krat.

Ekipi sta do sedaj merili moči na zelenici že desetkrat in do danes Norwichu še ni uspelo premagati Liverpoola, prav tako so v vsaki od tekem prejeli vsaj en gol. V zadnjem srečanju današnjih nasprotnikov smo lahko prešteli kar devet golov, tekma pa se je v prid Liverpoola končala z rezultatom 5:4.

Moštvo Juregna Kloppa je na njegovi zadnji tekmi proti City-ju prikazalo odlično predstavo – videli smo lahko kar 17 strelov na gol, kar je kar devet poskusov več kot njihovi nasprotniki.

V zadnji sezoni Lige prvakov je bil Liverpool edina ekipa, ki je bila na domačem igrišču neporažena, pri tem pa so sami zadeli mrežo nasprotnikov skupno 55-krat, medtem ko so sami prejeli zgolj 10 golov. Rdeči torej na Anfieldu kažejo odlične predstave, zato ni težko predvideti kdo je današnji nesporni favorit za zmago.

Gostujoči Norwich pa se po drugi strani lahko pohvali z odličnimi rezultati v gosteh. Kljub temu je pomembno poudariti, da imajo gostje malo izkušenj z najboljšimi ekipami. Zmaga gostov nad aktualnimi evropskimi prvaki bi bila torej veliko presenečenje, sploh če upoštevamo dejstvo, da jim Liverpoola ni uspelo premagati v še nobenem srečanju do sedaj – tako pred domačim občinstvom kot v gosteh.

Več od današnjih stavnih kvotah si lahko pogledate na stavnici Bet at home.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Dodaj odgovor