PREDOGLED TEKME LOS ANGELES FC VS. NEW YORK RED BULLS

Ljubitelje ameriške nogometne lige danes čaka prava poslastica. Ob 4.00 se bosta namreč v Los Angelesu na stadionu »Banc of California« pomerili moštvi domačinov Los Angeles FC in New York Red Bulls. 

Ekipa Los Angelesa je bila v tej sezoni do sedaj prepričljivo boljša od ostalih ekip v ligi MLS. V Zahodni konferenci vodijo s kar 14 točkami razlike, v primerjavi z ekipami Vzhodne konference pa so boljši kar za 10 točk. Poleg tega še posebej navdušujejo s svojimi predstavami in rezultati pred domačim občinstvom. Domačini so s svojo igro pokazali, da je njihova forma trenutno odlična. So edina ekipa v MLS ligi, ki je še neporažena pred domačim občinstvom. 

Gostujoča ekipa New York Red Bulls pa so trenutno na tretjem mestu v Vzhodni konferenci. V štirih od zadnjih petih srečanjih so domov odšli brez zmage. Prav tako imajo kar nekaj težav z obrambo.

Ekipi sta se do danes na igrišču pomerili zgolj enkrat, in sicer v sezoni 2018. Zmagalo je sicer moštvo New York Red Bulls, z rezultatom 2:1. 

LA je zaenkrat brez dvoma najboljša ekipa tekmovanja in je nesporen favorit za naslov. Zmagali so namreč v štirih od zadnjih pet tekem v MLS, pred domačim občinstvom pa so njihove predstave še boljše. Na tem prizorišču so namreč zmagali v 9 od 10-ih srečanjih, v enem pa so odigrali remi. Skupno so v teh 10 srečanjih mrežo nasprotnikov zatresli kar 30-krat, sami pa so prejeli zgolj 10 golov. New York, po drugi strani, pa je brez zmage ostal kar štirikrat v zadnjih petih srečanjih v ligi. Z igro v gosteh ima gostujoče moštvo kar nekaj težav. V tej sezoni so v 11 tekmah, ki so jih odigrali v gosteh zmagali trikrat, trikrat je bil izid izenačen, petkrat pa so izgubili. Skupno so zadeli gol nasprotne ekipe 15krat, prejeli pa so 19 golov. 

Domačini imajo za današnjo tekmo na voljo celotno ekipo, tako da lahko pričakujemo, da se bodo gostje pomerili z njihovo najmočnejšo enajsterico. V ekipi Red Bulls-ov prav tako ni posebnosti, na klopi bo najverjetneje zaradi poškodbe ostal le Florian Valot.

Glede na predstave, ki sta jih ekipi v ligi pokazali do sedaj, lahko računamo na lahko zmago domačinov. 

Več o današnjih stavnih kvotah lahko preverite na športni stavnici Bet at home.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Dodaj odgovor