športne stave, analize tekem, stave1

Predogled tekme Mariupol vs. AZ Alkmaar

Tudi danes se lahko ljubitelji nogometa veselijo novega zanimivega dvoboja. V tretjem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov se bosta namreč ob 19. uri v Odessi na stadionu Chronomorets pomerila domači Mariupol in nizozemski Alkmaar. Ekipi se bosta tokrat srečali prvič, tako da nas prav gotovo čaka razburljiva tekma.

Za domačine je bil začetek kvalifikacij precej klavrn, saj so le-tega začeli s porazom v gosteh, vendar so se kmalu pobrali ter prikazali boljšo predstavo na zelenici in v zadnji tekmi pred domačim občinstvom premagali nasprotnike z rezultatom 2:1.

V prejšnjem krogu kvalifikacij pa je nizozemski Alkmaar kljub težavam, ki so jih imeli v prvem srečanju s švedskim Hacknom, kjer so tekmo zaključili z izenačenim izidom 0:0, v povratni tekmi povedli s kar 3:0, s čimer so si zagotovili nadaljevanje v boju za vstop v Ligo prvakov. Tudi v domači ligi se Alkmaar lahko pohvali z odlično predstavo, saj so na prvi tekmi sezone slavili zmago nad Sittardom, z rezultatom kar 4:0 v njihovo prid.

Domači Mariupol se bo tako danes zvečer moral zares potruditi, saj so gostje v tem dvoboju nesporni favoriti za zmago.

V prvi nizozemski ligi je Alkmaar končal na četrtem mestu. Na sedemnajstih tekmah v gosteh so mrežo nasprotnikov zatresli kar 29-krat. Na zadnji tekmi v gosteh so dosegli kar 3 gole, medtem ko sami niso prejeli nobenega. Alkmaar se je tako izkazal kot težek nasprotnik, tudi kadar ne igra pred domačim občinstvom.

Po drugi strani pa so domačini v zadnjih šestih tekmah zmagali zgolj dvakrat, v zadnjih 11 tekmah, pa vsega skupaj le štirikrat.

Domača ekipa bo  najverjetneje igro začela z enako enajsterico, s katero je v soboto v Ukrajinski premier ligi premagala Oleksandrio. Tudi v postavi pri gostujoči ekipi ni pričakovati večjih sprememb od zmage nad Fortuno Sittard na prvi tekmi sezone, saj ni nobenih novih poškodb ali drugih posebnosti.

Če vzamemo v zakup vse našteto, je varno pričakovati, da bo tokrat zmago z lahkoto pobasal v svoj žep gostujoči Alkmaar. Glede na to, da na zadnji tekmi niso prejeli nobenega gola, lahko tudi v današnjem dvoboju pričakujemo malo golov, sploh domača ekipa se bo morala zelo potruditi, da bo zatresla mrežo nasprotnikov pred koncem tekme.

Več o stavnih kvotah za današnje tekme si lahko pogledate na stavnici 1xbet.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Dodaj odgovor