analize tekem šport

PREDOGLED TEKME WOLVERHAMPTON WANDERERS VS. MANCHESTER UNITED

Za nogometne navdušence se je s tem mesecem začel zanimiv spored tekem, med katerimi so tudi tekme angleške premier lige. Danes zvečer se boste tako lahko razveselili ogleda tekme med domačimi Wolves-i in gostujočim Manchester United-om. Ob 19.00 se bosta ekipi spopadli na Molineux stadionu v Wolverhamptonu.

Potem ko so domači Wolve-si v prvem krogu v tekmi z Leicestrom zaključili z izenačenmim rezultatom 0:0, bodo, v njihovi prvi tekmi sezone na domačem igrišču, poskušali premagati današnje tekmece – Manchester United. 

Rezultat v tekmi z Leicestrom je bil za domačine sicer prijetno presenečenje, saj so prvi pokazali precej boljšo igro in so imeli precej več možnosti za zadetek, vendar žoga tudi na njihovi strani nikakor ni našla mreže. V kvalifikacijah za Ligo Evropa pa so se današnji gostitelji do sedaj znašli brez težav, kot naslednji nasprotniki v naslednjem krogu pa jih čaka italijanski Torino.

Manchester United pa je začel svoje nastope v prvem krogu Angleške premier lige z odločno zmago z rezultatom 4:0 nad klubom Chelsea. Fantje Ole Gunnar Solskjær-ja so pokazali nedvomno boljšo predstavo, prav tako odlično igro pa je odigral tudi njihov vratar David De Gea, ko je ubranil vse napade nasprotnikov na svojo mrežo. V prvem polčasu je imel Chelsea še možnost izenačenja, vendar je drugi gol, ki ga je zadel Martial, igro popolnoma obrnil v prid Manchester United-a.

Današnja nasprotnika sta se do sedaj med seboj pomerila že kar 84-krat. Man United je zmagal 39-krat, Wolves-i 31-krat, v 14 primerih pa je bil rezultat izenačen.

Nuno Espirito Santo je v lanski sezoni svoje Wolves-e popeljal do dveh zmag 2:1 na stadionu Molineux, ki so vplivale na to, da se je končalo upanje Uniteda za Ligo prvakov, prav tako pa so izločili Rdeče vrage iz FA pokala dva tedna pred tem.

Wolves-i so zanimiva ekipa, saj zgodovina kaže da igrajo odlično igro proti velikim klubom na svojem domačem igrišču. Dobro se odrežejo tudi pri igri proti današnjim nasprotnikom, kar se je že pokazalo v preteklosti, zato lahko tudi danes pričakujemo solidno predstavo domačinov.

Rdeči vragi upajo na nove tri točke. Na tekmi proti Chelsea so se vse stvari obrnile v njihov prid, vendar pa je igra domačih Wolves-ov drugačna, kar jim zna povzročati nekaj težav. Tekma bo prav gotovo zanimiva in napeta, zato je nikakor ne smete zamuditi. 

Več o današnjih stavnih kvotah lahko preverite na stavnici Bet at home.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Dodaj odgovor