športne stave

PRIJATELJSKA TEKMA CLUB BRUGGES VS. NK LOKOMOTIVA

Prve tekme kvalifikaciji Lige Evropa so v polnem zamahu in tako smo se lahko zanimivih dvobojev na zelenici veselili tudi včeraj, danes pa nas čaka nekaj prijateljskih tekem. Ob 19.00 se bosta na stadionu Burgemeester Van de Wielestadion pomerila belgijski Club Brugges in zagrebški NK Lokomotiva. 

Belgijski niz treh zaporednih zmag v prijateljskih tekmah se je prejšnji teden zaključil s porazom 5:2 proti Alkmaarju. Do polčasa so slednji vodili z dvema goloma, nato pa jim je uspelo zatresti mrežo nasprotnikov še trikrat. Lois Openda in Jelle Vossen sta za Belgijce sicer uspela zadeti dva tolažilna gola, vendar je bilo to za zmago občutno premalo.  Danes upajo, da se jim bo uspelo vrniti nazaj na stare tirnice in pomesti z nasprotnikom. 

NK Lokomotiva pa so po drugi strani v zadnjih dveh zaporednih tekmah obakrat izgubili. Moštvo je izgubilo z razliko enega ali več golov ob obeh priložnostih, prav tako jim na nobeni od tekem ni uspelo zadeti. Zadnji obračun z nizozemskim NAC Breda se je končal z rezultatom 3:0 s porazom za Belgijce, vse tri gole pa je Nizozemcem uspelo zadeti v drugi polovici tekme. 

V današnjem dvoboju lahko torej pričakujemo izid v prid gostiteljev.

Naslednja tekma za NK Lokomotiva, ki bo zadnja prijateljska tekma, bo prav tako z belgijskim klubom, in sicer KRC Genk, medtem ko domačine čaka dvoboj z St. Gilloise.

Klub Brugges in NK Lokomotiva se bosta na zelenici danes srečala prvič. Razplet, ki ga lahko pričakujemo je gladka zmaga Belgijcev in tretji zaporedni poraz Zagrebčanov. Kvota za zmago Brugges-a je tako 1,70.

Domačini so v zadnjih štirih srečanjih dosegli kar 19 golov, medtem ko so jo jih prejeli zgolj 7. Pomemben podatek je tudi, da so v zadnjih štirih tekmah kar trikrat slavili zmago. Zaradi naštetega so današnji nesporni favoriti.

NK Lokomotiva pa je v tekmah do zdaj igral bolj klavrno – v prijateljskih tekmah mu še ni uspelo poraziti nasprotnika. Prav tako ekipi v teh dvobojih ni uspelo zadeti niti enkrat, medtem ko so sami prejeli 4 zadetke. 

Že možnosti za kakšen tolažilen gol s strani NK Lokomotiva so videti bolj klavrne, o zmagi skorajda ne moremo govoriti, zato lahko pogumno stavite na domačine, da bodo po koncu devetdesetih minut na zelenici slavili zmago.

Vse stavne kvote o današnjih tekmah pa preverite na športni stavnici Bet-at-home.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Dodaj odgovor