športne stave, analize tekem, stave1

Salzburg proti Red Star Beograd napoved in pregled tekme

Red Bull Salzburg bo gostil Crveno Zvezdo na Red Bull Areni na povratni tekmi UEFA Lige.

Red Bulli so v odlični pripravljenosti kar so dokazali svojo nepremagljivost v svojih zadnjih 6 tekmah na vseh tekmovanjih. So na vrhu Avstrijske Budneslige, zmagali so na zadnjih petih tekmah nove sezone.

Poleg tega pa je Salzburg nepremagan tudi v zadnjih 13  tekmah UEFA lige prvakov. Ohranili so nedotaknjeno mrežo na 6 od njihovih zadnjih sedmih UEFA tekmah.

Na zadnji tekmi z Crveno Zvezdo se je ta končala z neodločenim rezultatom. Ta tekma bo velika priložnost predvsem za Red Bulle, da zmaga in s tem ohrani svoje sanje o vstopu v UEFA ligo.

Crvena Zvezda je prav tako v odlični formi, saj je bila nepremagana v zadnjih 3 UEFA tekmah.

Poleg tega so remizirali svoje zadnje tri tekme, vključno s prvo proti Salzburgu. Poleg tega so igrali remi ob polčasu in ob koncu tekme na zadnjih treh UEFA ligah prvakov.

V večini njihovih tekmah uporabljajo bolj defenziven način igranja. Zato pa bodo Red Bulli morda imeli težave z napadom in z iskanjem gola v mreži Beograjčanov.

Salzburg proti Red Star Beograd medsebojne tekme

Ti dve strani sta se srečali le enkrat, in sicer v zadnjem tednu.

To medsebojno srečanje se je končalo z remijem brez gola.

Salzburg proti Red Star Beograd napoved

Najbolj uspešna stavna opcija za to tekmo je manj kot 2.5 gola. Načeloma nebi smeli pričakovati, da bi domačini izgubili.

Verjetno bo postalo jasno, da domačini ne bodo dosegli več kot enega gola. Gostujoča ekipa pa bo verjetno v to tekmo šla tudi z njihovim običajnim obrambnim načinom igranja.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Dodaj odgovor