bwin

Bwin stavnica ter njene prednosti in slabosti

Če ste tudi sami pravi športni navdušenci, potem ste zagotovo že slišali za spletno stavnico Bwin.com. Vsekakor je ta stavnica zelo znana v Sloveniji, ne le zaradi njenih prednosti in veliko pozitivnih lastnosti ampak tudi zaradi njene tradicije, ki pa sega že v leto 1999. Tega leta je namreč slednja bila ustanovljena in zato si je skozi leta priborila mnogo izkušenj, ki jih marsikatera druga, novejša stavnica morda še nima. Zelo privlačno za mnoge njene uporabnike je tudi to, da je sodelovanje možno vsem – tudi tistim, ki so šele začeli z stavami in se učijo. To je namreč velikega pomena v svetu stavnic, saj tako vsi dobijo tudi občutek enakopravnosti, tudi glede zaslužka.

Njena ponudba je resnično obširna in zato pritegne mnoge – vse od začetnikov pa do profesionalcev, ki jih je skupno več kot 20 milijonov. Ima tudi pestro ponudbo športov, našli boste resnično vse od najpopularnejšega nogometa pa do tekmovanj v pikadu, boksu in celo snookerju. Ponujajo tudi stave v živo, kjer pa se skriva več kot 30.000 različnih možnosti, v katerih lahko stavite že danes. Naj omenimo še virtualni svet Bwin stavnice, kjer lahko stavite vse od nogometa, tenisa pa do dirk z konji, psi ter tekmovanj celo v kasaštvu in speedwayu.

Potem pa so tukaj še mnogi bonusi, ki jih prav tako lahko pridobite, če sodelujete v stavnici Bwin. Kot edino ‘negativno’ stvar se tako lahko šteje le, da začetnih bonusov, ki jih mnoge stavnice ponudijo obiskovalcem za dobrodošlico tukaj ni, ampak je potrebno omeniti, da lahko z skupno kvoto 2,5 ali več dnevno osvojite resnično visok bonus v vrednosti vse do petdeset evrov, katere stava se imenuje FreeBet. Če pa se še malo podamo v osnovne informacije o stavnici: njena osnovna oziroma minimalna stava je 50 centov, medtem ko je maksimalna odvisna od določenih dejavnikov v dogodkih; minimalno izplačilo, ki ga na Bwin-u lahko dobite je trideset evrov, vplačilo pa je deset evrov.

Kaj pa so še prednosti te stavnice? Ima zelo obširno pomoč, ki pa žal ni možna v živo ampak je na voljo v njihovem spletnem meniju, njeni prenosi tekem so tudi v živo, kar pritegne mnoge, ponuja veliko ugodnosti in je finančno ter uporabnikom prijazna. Vsekakor je vredna zaupanja vas in vsebuje odlično ponudbo za vse okuse, zato ne zapravljajte časa in preizkusite srečo na Bwin stavnici že danes!

Sending
User Review
0 (0 votes)