E stave

E-stave stavnica – se izplača?

Tisti, ki redno igrate na stavnicah, naj bodo slovenske ali tuje ste vsekakor dobri poznavatelji ali pa ste vsaj že slišali za E-stave, ki je seveda slovenska. Morda na njej prav iz tega razloga še vedno stavi toliko ljudi, čeprav je iz izkušenj mnogih že bilo dokazano, da so marsikatere stavnice – predvsem tuje že prekašale njeno ponudbo. Mnogim pa je pri tej stavnici všeč še njene neomejene možnosti stavljenja, saj za razliko od današnjih, ki so najbolj znane po spletni uporabi, E stave še vedno lahko najdemo na bencinskih servisih, v trgovinah ali trafikah – to pa je za uporabnike, ki se interneta ne želijo posluževati vsekakor priročno. A kljub temu je potrebno priznati, da so E stave v primerjavi z denimo  Bet365 stavnico veliko nazadovale.

Pa si poglejmo najboljše lastnosti stavnice Bet365 in jih primerjajmo z E stavami – že njeni bonusi in kvote so neprimerljivi, pa če tudi vplačate enake cene in se slednje odvijajo na enaki tekmi. To si lahko povsem enostavno preračunate tudi sami, tako da na obeh stavnicah ob istem času na enaki tekmi podate enako stavo ter primerjate kaj so denimo možni dobitki ter kakšne so med stavnicami tako razlike – videli boste, da zaradi manjših kvot na E stavah lahko ostanete tudi brez več sto evrov dobička, ki ga drugje lahko zaslužite ob enakih vložkih. Potem pa so tukaj denimo še možnosti stav v živo, ki so na Bet365 precej popularne. Prinašajo namreč povsem drugi način igranja stav in vam dajo možnost spremljanja vašega najljubšega športa v živo – prav tako pa imajo enostaven dostop in meni, v katerem se ne boste lovili in iskali tega kar iščete. Tudi podpora je tukaj neprimerno boljša, je namreč na voljo 24 ur na dan in z pogovorom v živo, kjer vam lahko pomagajo do rešitve vašega problema.

Če torej pogledate splošno mnenje, je E-stave vsekakor stavnica, na kateri se ljudje ne zadržujejo več toliko, kot so se – več boste namreč pridobili na tujih, je pa seveda vaša osebna odločitev, kam vas bo vodila vaša pot.

Sending
User Review
0 (0 votes)