Športne stave – vse bolj so popularne, ampak ste prepričani o tem, da o njih veste že vse?

Marsikdo izgublja tudi takrat, ko je mnenja da mu je zmaga na stavnici bila zagotovljena in tukaj vsekakor pride do vprašanja, če sploh uporablja prave tehnike in če upošteva tudi nasvete najboljših. Seveda je igranje stav po lastni presoji pomembno, da se lahko naučite staviti brez tuje pomoči, a jo vsaj na začetku, ko v tem še niste tako vešči vsekakor potrebujete. Stavne nasvete spremljajo tudi tisti, ki se s tem ukvarjajo že leta, saj so lahko vedno novi in boljši. Dodatne informacije o denimo poškodbah igralcev in njihovih prestopih so lahko za marsikatero stavo neprecenljive, zato jih vsekakor ne spreglejte.

Obstajajo pa tudi različni tipi stav in če se spuščate v vode športnih stav je vsekakor dobro poznati vsaj nekaj od tistih, ki so najbolj uporabljene. Najbolj popularna in običajna je stava 1×2, kjer gre za to, da nekdo denimo stavi na neodločene rezultate in pa zmago obeh ekip, ki igrata.

Kaj pa so na drugi strani sistemske športne stave? Tukaj gre za željo za večji dobitek in pa tudi povečanje samih možnosti, da dobitek priigrate. Največja prednost uporabe sistemskih stav je, da če tudi vsi rezultati na koncu niso pravilni, dobite nekaj dobička. Velik pomen imajo tudi kvote, katere so pomembne v primeru da pride do zadetka. Navadno velja pravilo, da so višje kvote ne neko ekipo in njeno zmago, če je slednja slabša.

Ne pozabite pa, da ste pri stavah odgovorni sami za svoja dejanja, stavni nasveti vam lahko zgolj pripomorejo do zmage, ki pa si jo morate na koncu koncev zagotoviti sami. Izkušnje boste pridobili s časom in pa tudi pomočjo tistih, ki se z stavami ukvarjajo že leta – ne bojte se prositi za pomoč ali se obrniti po nasvet na spletne strani, ki to omogočajo, a to obrnite na svoj unikaten stavni način in bodite prepričani v svoja dejanja da bo zmaga na vaši strani.

Sending
User Review
0 (0 votes)